Despre noi

Noi suntem Klasse Jobs Consulting

Klasse Jobs Consulting este o companie care creaza si dezvolta magazine online, avand suflet tehnologic si o inima formata din oameni foarte inteligenti care iubesc ceea ce fac. Inca de la primul pas, din anul 2011, odata familiarizati cu implicatiile financiare, informationale, tehnologice si manageriale ale unei afaceri online, ne-am aflat intr-un permanent proces de modelare a perfectiunii.

Echipa noastra, specializata in tehnologie, design si strategie, este bazata pe un grad superior de empatie fata de parteneri si este condusa de pasiune fata de calitatea profesionala, de curiozitate persistenta si de efortul de a imbunatati in mod constant comertul online.

Suntem condusi de urmatoarele valori

Experienta si profesionalism
Solutii Win-Win
Calitate si accesibilitate
Incredere si onestitate

Strategia Durabilitatii

Testam si implementam constant noi produse tehnologice prin care cream modalitati de interactiune mai eficiente, pe de o parte, intre clienti si produse, si pe de alta parte, intre clienti si compania noastra. Solutiile noastre imping lucrurile inainte iar experientele devin simple si umane.

Dezvoltarea afacerii este structura companiei noastre iar investitiile reprezinta cadrul pentru toate deciziile viitoare. Cu fiecare pas facut inainte, forme noi de autenticitate si simplitate se deschid, lansand proiecte originale care vor transforma riscurile in experiente conceptuale.

Management cu integritate

Echipa cu Spirit Inovator

Orientare catre Clienti

Profesionisti Dedicati