Am lansat magazinul online www.scuteceadulti.eu

Din dorinta de a usura cumparaturile pentru persoanele cu probleme de incontinenta, am decis sa cream magazinul online www.scuteceadulti.eu

Dincolo de problema medicala in sine, aceste persoane sau insotitorii acestora se pot confrunta si cu alte inconveniente.

Una dintre acestea este legata de prejudecata „ce zic ceilalti” in momentul in care ajung cu aceste produse la casa de marcat. Magazinul nostru va ofera toata discretia de care aveti nevoie in momentul cumparaturilor.  In plus suntem inregistrati la autoritatile romane si ca Operator de date cu caracter personal, astfel ca datele pe care ni le furnizati sunt in siguranta cu noi.

O alta problema este cea legata de volumul produselor, problema careia i-am gasit rezolvarea. Comandand in magazinul nostru online, produsele vor fi livrate direct la usa dvs de catre un curier, moment in care faceti si plata acestora. Convenabil, nu?

Am tinut indeosebi si ca produsele pe care le cumparati din magazinul nostru sa aiba un pret mai mic decat cel din magazinele traditionale si credem noi ca am reusit.

Si pentru ca pe langa scutece pentru adulti mai este nevoie si de o gama de produse complementare, am hotarat sa aducem si celelalte produse care pot sa va ajute sa aveti zile si nopti mai linistite.

Vizitati, din linistea casei dvs, magazinul nostru www.scuteceadulti.eu si bucurati-va de un plus de relaxare, confort si incredere.